Toonzaal

Openingsuren

Gelegen in het centrum van Buggenhout, verwelkomen wij u in onze ruime showroom met een ruime keuze klassieke en moderne vloeren en tegels en diverse modellen wandtegels. In onze toonzaal vindt u dus een ruime keuze aan vloeren die uw woning moderner maken.

 

Bij Buggenhouts Tegelhuis te Buggenhout kunt u bovendien een deel van ons assortiment uitgelegd komen bekijken, zo is het makkelijker om een idee te hebben van het uitzicht van een tegel eens deze gelegd is en deel uitmaakt van een vloer.

 

U mag niet vergeten dat een vloer niet alleen een van de meest beproefde onderdelen van de woning is, en daarom de kwaliteit en de slijtvastheid bij drukbewandelde tegels zeer belangrijk is. De keuze van een tegel bepaalt ook in grote mate het uitzicht van uw woning. Daarom is het een noodzaak dat u zeker de juiste keuze maakt, en daar proberen wij u zo veel mogelijk in bij te staan.

 

Donderdag                       14u - 18u30

Vrijdag                               14u - 18u30

Anders                               OP AFSPRAAK

 

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

TERRASSEN

VLOERBEKLEDING

VLOERBEKLEDING

NATUURSTEEN

NATUURSTEEN

HARDSTEEN

HARDSTEEN

VLOERBEKLEDING

VLOERBEKLEDING

PARKET

PARKET

Voorstelling


Heeft u een badkamer te betegelen? Of moet er een terras worden aangelegd? Voor alle projecten heeft  Buggenhouts Tegelhuis, een gepaste tegel. Wij staan garant voor de beste kwaliteit aan een heel competitieve prijs.

 

Diensten


-  Vloer- en tegelwerken

-  Chapewerken

-  Opritten 

-  Badkamerrenovatie

-  Natuursteen

-  Vloerbekleding

 

Contact

 

Kasteelstraat 223 - right gate
9255 Buggenhout

Tel: 052 35 72 88 - GSM: +32 475 63 71 25

Fax: 052 35 14 88

buggenhouts.tegelhuis@telenet.be